T5 Auto Command

Natisni stran

NOVA SERIJA T5 AUTO COMMAND™ - MODRA IZKUŠNJA V VOŽNJI

Preizkušena serija T5 je bila zasnovana tako, da zagotavlja izjemno produktivnost pri celi vrsti opravil v kmetijstvu - od obdelave tal, nakladalnih opravil, do učinkovitega transporta in opravil na dvorišču kmetije. Lahko bi rekli, da je nova serija logično nadaljevanje odlične večnamenske serije traktorjev T5. Nova serija s štirimi modeli se tako poleg vseh vrhunskih lastnosti dosedanje serije T5 ponaša še z New Hollandovim priznanim brezstopenjskim prenosom Auto Command™.

VSE, KAR ZAHTEVATE. BREZ KOMPROMISOV

Novo serijo T5 Auto Command™ poganja 4,5 litrski štirivaljni pogonski agregat NEF, izdelan pri FPT Industrial NEF, ki razvije maksimalno moč od 110 - 140 konjskih moči. Motor ponuja več moči, tudi do 20KM več od modela s predhodnim pogonskim agregatom v modelu T5.120 Electro Command. Zahvaljujoč priznani kabini Horizon™, ki je večja, tišja in bolj udobna, pa je celovita izkušnja vožnje sedaj še boljša.

MODRA ŽLAHTNOST, KI SLIŠI NA IME “BLUE POWER”

Model T5.140 Auto Command je na voljo v prestižni različici Blue Power, ki smo jo razvili za tiste kmetovalce, ki želijo poleg vrhunske zmogljivosti in kakovosti tudi prestižni dodatek v udobju. Če želite, da bo vaš traktor na polju in na cesti izstopal ne samo po svojih zmogljivostih, ampak tudi po izgledu, potem ste zagotovo našli, kar ste iskali.