Roll Baler

Natisni stran

Nova generacija balirk za profesionalno rabo

Dobrodošli v New Hollandov svet balirk s fiksno komoro za profesionalno rabo. Balirka Roll Baler zagotavlja učinkovito dovajanje in natančen rez, za odlično okretnost pa skrbi ozko zasnovan vlečni priklop. Pobiralna naprava s širino od 2,10 do 2,20m, ki ima pet nosilcev s pobiralnimi prsti, skrbi za vrhunsko učinkovitost v vseh pogojih. Izredno čisto pobiranje je z balirko New Holland Roll Baler nekaj povsem samoumevnega.

Visoka fleksibilnost, intuitivna raba, delo brez napora

Modeli Combi ponujajo možnost ovijanja bale z mrežo ali folijo, kar pomeni visoko fleksibilnost balirke. Balirko lahko upravljate preko zaslona na dotik, nameščenega v kabini traktorja. Za maksimalno učinkovitost skrbi natančen hidravlični pogon, izredna stabilnost ter kombinacija pnevmatik pa omogočajo minimalno stiskanje podlage in boljše udobje pri transportu.

Enostavno vzdrževanje pomeni prihranek časa in denarja

Balirke Roll Baler so namenjene profesionalni uporabi, zato so tudi izdelane tako, da prenesejo velike obremenitve in dolgotrajno uporabo. Temu primerno je zasnovano tudi vzdrževanje, ki je karseda enostavno in časovno učinkovito. Tako je življenjska doba daljša, vzdrževanje pa minimalno.

ModelPremer bale [cm]Širina pobiralne naprave [cm]Teža [kg]
Roll Baler 125
125
210
2800
Roll Baler 125 Combi
125
210
4500
Roll Baler 135 Ultra
135
220
4900
Brošura - angleški jezik